Arroz Caldoso con Conejo y Verduras

Arroz Caldoso con Conejo y Verduras

Ingredientes:

  • 1 kg de conill.
  • 250 g. de bajoqueta ampla.
  • 1 pebrera roja.
  • 1 tomaca madura.
  • 2 carxofes.
  • 50 g. de garrofó.
  • oli d’oliva.
  • 400 g. d’arròs.
  • 1 nyora.
  • safrà.
  • aigua.

Preparación:

  1. Posem al foc una olla amb oli i sal. Incorporem el conilltrossejat i ho sofregim uns 10 minuts.
  2. A continuació afegim lesbajoques i les carxofes i la pebrera trossejats. Quan estiga sofregittirem la tomaca rallada.
  3. Removem bé i hi incorporem l’aigua i la nyora.Deixem coure uns 3/4 d’hora i posem l’arròs.
  4. Finalment hi agreguem lasal, el safrà i seguim la cocció fins a aconseguir un arròs caldós.

Volver