966 40 65 53 - Carrer Carretera, 35 - Benialí, 03788 Vall de Gallinera comunicacio@valldegallinera.es

Tinc un like: la meua imatge i les xarxes socials (a partir de 12 anys)

📲Tot el que entenem per xarxes socials ha esdevingut una revolució respecte a pràctiques de relació i comunicació, recerca i producció d’informació i també gestió de la nostra identitat i quotidianitat, condicionant molts aspectes de les nostres vides.

👆Cap generació ha estat exposada de forma tan evident a les xarxes socials com els i les adolescents de l’actualitat, de fet les xarxes socials estan molt presents en el seu dia a dia i els serveixen com a espai de presentació a la societat i de pertinença a la comunitat, a més de conformació de les seues pròpies identitats.

🧐El que veuen a les xarxes (Instagram, YouTube, Facebook…) els serveix com a model de vida i de relació, generant una gran distancia entre expectativa i realitat que influeix directament en la seua autoestima.

🤝Des de l’Ajuntament pensem què és fonamental acompanyar als i les nostres joves cap a un pensament crític i respectuós amb els i les iguals, per eixe motiu hem organitzat aquests tallers dirigits a públic jove a partir de 12 anys amb l’objectiu de donar ferramentes suficients als i les nostres adolescents per afrontar una relació sana amb les xarxes socials d’actualitat.

 

Aumentar tamaño
Contraste
Share This