966 40 65 53 - Carrer Carretera, 35 - Benialí, 03788 Vall de Gallinera comunicacio@valldegallinera.es

La Vall de Gallinera s’ha ajudat a pujar al primer lloc en el rànquing dels millors cirerers en flor d’Espanya, segons la revista de viatges Condé Nast Traveler.

No és una publicació qualsevol. Condé Nast Traveler constitueix tota una referència en el món del viatge i de l’estil de vida, sobretot perquè va més enllà del turisme convencional i cerca aquells racons del planeta que ofereixin al visitant experiències úniques i el més desconegudes possible. També, si és possible, bastant exclusives.

Doncs bé, fidel al seu estil, aquesta revista ha realitzat en el seu número de març de 2020 una classificació d’allò més original. Res a veure amb aquests gastats llistats de les millors platges o els pobles més bonics d’Espanya. S’ha proposat establir quins són els millors paisatges de cirers en flor tan habituals d’aquestes dates hivernals i ha situat de número u al de la Vall de Gallinera per davant d’altres paratges també singulars i de gran bellesa: el de Alfarnate a Màlaga, que ha quedat segon, i l’arxiconeguda vall del Jerte a Càceres, que ha estat tercer.

El quart lloc ha correspost al Fogó a Àvila i el cinquè a la Vall de les Caderechas a Burgos.

 

 

Aumentar tamaño
Contraste
Share This